AMOB

 AMOB grundlagt i 1960 af António Martins Oliveira Barros og efterfølges af hans to sønner Luis Barros og Manoel Barros, AMOB er gradvist blev verdens førende producent, af rør og profil valse maskiner.

AMOB er kendt verden over for at levere de største, mest komplekse og specialiseret udvalg af udstyr, til profilvalsning og rørbukning fra den mest enkle manuelle, til de mest komplekse let betjente CNC-løsninger der dækker markeds områder såsom: Automotive og shippingindustrien, luftfart, transport, møbler, byggeri, energi, kemisk industri, landbrug, m.m.

AMOB har en stolt historie, af fremstillingen i Portugal, og beskæftiger i dag over 130 medarbejdere i fremstillingssektoren.
AMOB vigtigste fabrik med over 18000m2, blev for nylig fornyet og opdateret, med højteknologiske produktionsmidler, herunder bearbejdningscentre, drejebænke, skære og bukke maskiner, som garanterer en god standard.

AMOB er direkte baseret i 4 lande, med 2 fabrikker baseret i Portugal og kommercielle faciliteter i Rusland, Brasilien og Spanien.
Et verdensomspændende netværk af 69 kontorer og tekniske centre, yder omfattende kundesupport på lokalt plan og er klar til at sikre kvaliteten, af AMOB produkter.

 

Rørbukker

Hvad er dine bukke behov, lad AMOB hjælpe med at opfylde dem? Ud over at tilbyde et stort udvalg af kvalitetsprodukter er vi altid parrate til at hjælpe dig med at afgøre præcis det rigtige for dig og dine produkter.

SE MERE: